Hvorfor tran?

Hvorfor tran?

Ren, naturlig tran er en rik kilde til omega-3 fettsyrer

Vi tar tran for å være sikker på å dekke kroppens behov for omega-3 fettsyrer. Dette er fettsyrer som spiller en viktig rolle i flere ulike funksjoner i kroppen slik som i hjernen, hjertet og for synet. Disse fettsyrene produserer ikke kroppen selv.

Ifølge norske helsemyndigheter trenger vi ikke kosttilskudd dersom vi spiser sunt, nok og variert. Nok omega-3 fettsyrer får du dersom du spiser fisk 2 til 3 ganger i uken og minst 200 gram av denne fisken er fet fisk.

Vi har erfart, som veldig mange andre, at det er utfordrende å spise nok fisk over tid til å dekke kroppens behov.

Vi ønsket oss derfor et naturlig og ærlig tilskudd laget av rene, norske kvalitetsråvarer.

I Nord-Norge har vi tilgang på en av verdens beste råvarer – Skreien. Denne torskearten lever i det rene, kalde arktiske farvannet. Leveren inneholder naturlig mye av de viktige omega-3 fettsyrene og D-vitamin. Det er derfor kun lever fra skrei vi benytter til å lage tranen slik at vi får et rent og naturlig produkt.

Tran fra Arctic Superhealth

Tranen blir skånsomt utvunnet kort tid etter fangsttidspunktet, når råvaren fremdeles er helt fersk. Hele prosessen fram til ferdig produkt skjer på samme sted. Slik har vi kontroll på alle ledd i prosessen og sørger for at tranen blir behandlet av kyndige fagfolk som vet hvordan de skal behandle gode råvarer på riktig måte. Den er kun å få kjøpt i vår nettbutikk for her har vi kontroll på at lagring og håndtering av tranen skjer på en måte som bevarer den gode kvaliteten. Dette gjør at vi kan tilby deg som er opptatt av god kvalitet og helse en premium tran.

Kun rene, naturlige ingredienser – som er det kroppen din trenger!

trankapsler og tran fra Arctic Superhealth

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev