Anders Aukland og Team Ragde Eiendom

Anders Aukland og Team Ragde Eiendom

Vi er stolte sponsorer av Anders Aukland og hans profesjonelle langrennslag Team Ragde Eiendom. Marit Bjørgen gjør comeback i langrennsporet med Team Ragde Eiendom sesongen 2020/2021

Foto av Børre E. Helgerud

Brødrene Aukland

I 2007 etablerte brødrene Anders og Jørgen Aukland Norges første private, profesjonelle langrennslag. I dag heter dette laget Team Ragde Eiendom. Anders Aukland er fortsatt aktiv utøver på laget, mens Jørgen Aukland er manager for Team Ragde Eiendom. Anders debuterte på verdenscupnivå i Kollen i 1993 og har en lang merittliste med høydepunkter som olympisk gull, to sølvmedaljer i VM og seks verdenscupseire. Han har vunnet langdistanseløp som Vasaloppet, Marcialonga og Birken.

Anders Aukland heller tran fra Arctic Superhealth i en spiseskje og ser i kameraet
Anders Aukland

Anders har vært profesjonell idrettsutøver i 27 år og er en virkelig legende innen langrennssporten. Selv med sin lange og suksessrike karriere opplever han fremdeles utviklingsmuligheter som motiverer ham til å fortsette å satse. Anders hevder selv at han ikke er spesielt glad i fisk. Han er derfor avhengig av å sikre kroppen nok av de viktige omega-3 fettsyrene gjennom kosttilskudd. Arctic Omega-3 olje inneholder naturlig mye omega-3 fettsyrer uten å smake fisk. Tranen fra Arctic Superhealth er sertifisert av Informed-Sport. Idrettsutøvere som driver på profesjonelt nivå velger denne tranen. Sertifiseringen tilfredsstiller kravet fra Olympiatoppen.

Marit Bjørgen gjør comeback

En annen legende innen skisporten er Marit Bjørgen som gjør comeback som langrennssløper etter at hun la opp i 2018. Hun har valgt å gå inn på Team Ragde Eiendom og satse på langløp sammen med Anders Aukland. Ifølge henne selv har hun ambisjoner og er gira over muligheten det gir henne å være med på verdens beste langløpslag.

Team Ragde Eiendom

Team Ragde Eiendom består av ytterligere 5 dyktige utøvere. Petter Eliassen som vant Vasaloppet i 2020 og er ranket som nummer 1 i langløp. Andreas Nygaard med gul trøyen i årets sesong og flere tidligere seire i blant annet Vasaloppet og Birkebeinerrennet, samt vinner av Ski Classics i 2018/19 sesongen. Oskar Kardin som ble nummer 2 i Jizerská Padesátka i 2020 og Joar Thele som er tidligere padler og nå satser langløp. Ny på laget foruten Marit Bjørgen er Anikken Gjerde Alnæs som ble nummer 8 i verdenscupen 2020.

Lagbilde av Team Ragde Eiendom med Anders Aukland og Marit Bjørgen
Anders Aukland og hans lagdistanselag Team Ragde Eiendom (sesongen 2020/2021). Her avbildet med (fra v.) Andreas Nygaard, Marit Bjørgen, Oskar Kardin, Anders Aukland, Petter Eliassen, Anikken Gjerde Alnæs og Joar Thele.

Vi jubler over å samarbeide med idrettsutøvere som engasjerer seg og fremmer gleden av sport og en aktiv livsstil. Du vil kunne møte utøverne i en rekke lokale idrettsarrangementer i Norge både sommer- og vintertid.

Vi håper at du lar deg inspirere av disse flotte toppidrettsutøverne til en mer aktiv livsstil!

Har du lyst til å lese mer om hva som trigger Anders Aukland til å drive på toppnivå kan du lese mer på bloggen hans Auklandmetoden.

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev