Sertifisering

Tran er klassifisert som et kosttilskudd og reguleres dermed av matlovgivningen. Det er ingen offentlige krav til sertifisering og det er ingen offentlig kvalitetskontroll fra myndighetenes side. Det er derfor helt avgjørende for oss at produksjonsprosessen og tapperi er HACCAP og ISO sertifisert.

Det er videre en kvalitetssikring at hele fremstillingen fra råolje til ferdig produkt skjer i ett og samme produksjonsanlegg. Vi krever dessuten at våre samarbeidspartnere innehar nødvendig sertifiseringer for bærekraftig drift. Marine Stewardship Council (MSC) er et miljømerke for fisk- og sjømatprodukter som garanterer at produktet kommer fra bærekraftig fiske.

Når tranen er ferdig produsert blir hvert eneste parti analysert av et uavhengig analyseinstitutt. Som regel vil dette være Eurofins i Tyskland.

I tillegg til vanlig kvalitetstesting hos uavhengig laboratorium er tran fra Arctic Superhealth sertifisert av Informed-Sport. Dette er et anerkjent, globalt ISO-sertifisert kvalitetssikringsprogram for analyse av sportsernæring. Alle ledd i produksjonsprosessen blir nøye gjennomgått og kontrollert i tillegg til kontroll av produktene.

Dette er en sertifisering som gjør det tryggere for idrettsutøvere å sikre at kosttilskuddet ikke inneholder forbudte stoffer. Aktive utøvere er forpliktet til å sjekke at batchnummeret på produktet de tar er listet hos Informed-Sport. I praksis gjøres dette ved å gå inn på nettsiden til Informed-sport.com og sjekke at produktlisten inneholder tilsvarende batchnummer som på produktet. Listen for våre produkter finner du her.

Informed-sport produktsertifikat for Arctic Superhealth omega-3 olje
Produktsertifikat fra Informed-Sport for Arctic Superhealth omega-3 olje
footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev