Røa Dynamite Girls

Røa Dynamite Girls

Vi har 20 flotte ambassadører i Røa Dynamite Girls – fotballaget som leder Toppserien for kvinner!

Se video med
Frida Dybvig Haugen (kant), Linn-Mari Nilsen (keeper) og Kamilla Aabel (midtstopper).

Røa Dynamite Girls er toppfotballsatsingen i allianseidrettslaget Røa Idrettslag. Røa er den tredje mestvinnende fotballklubben på kvinnesiden, med fem cup- og serietitler.

Hva vil vi oppnå gjennom Røa Dynamite Girls?

Gjennom et samarbeid med Røa Fotball Elite og Røa Dynamite Girls ønsker vi å styrke fokuset vårt på at en sunn og aktiv livsstil er helt vesentlig for helsen vår. Trening påvirker dessuten hjernen vår i langt større grad enn det man kanskje er klar over. De som lever fysisk aktive liv, scorer høyere på tester som krever oppmerksomhet, hukommelse, evne til problemløsning og impulskontroll.

Vi har derfor 20 flotte, sunne ambassadører i dette laget! Klubbens kjerneverdier som glede, langsiktighet, redelighet og aksept er viktige å formidle for å legge grunnlaget for vaner som skal vare livet ut.

Bli inspirert av forbilder

Vi håper at mange unge fotballtalenter vil la seg inspirere til å fortsette sin satsning på idretten gjennom mer fokus på kvinnefotballen og idrettsutøvere som er gode forbilder! Dette vil gi en en stor helsemessig gevinst for den enkelte i tillegg til gleden ved å drive med en lagidrett som byr på samhold og vennskap.

Vi er også stolte sponsorer av Anders Aukland og hans langrennslag, Team Ragde Eiendom. Disse utøverne er tøffe og råe i stilen og utøvelsen av idretten sin. De er ekstremt utholdende og holder et tempo de færreste kan henge med på.

Våre ambassadører er flotte og ærlige idrettsutøvere som engasjerer seg og fremmer gleden av sport og en aktiv livsstil.

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev