Om oss

En aktiv livsstil stiller krav til kostholdet. For å tåle både arbeids- og treningsmengde over tid trenger kroppen din riktig næring. Selv med et sunt og variert kosthold kan det by på utfordringer å få i seg nok av viktige næringsstoffer som omega-3 og vitamin D. Det er viktigheten av å spise sunt slik at kroppen presterer optimalt som er drivkraften vår. Vi ble selv overrasket over hvor utfordrende det kan være å spise nok fisk. I 2016 stiftet vi, Jeanette Lindberg og Renate Mørch, selskapet Arctic Superhealth. Vårt mål er å tilby deg som er opptatt av en aktiv livsstil omega-3 olje av beste kvalitet.

Kvaliteten har stor betydning for at du oppnår de positive helsegevinstene inntak av slik olje har på kroppen. En god omega-3 olje skal lukte og smake lite fisk. Gode råvarer er en betingelse for høy kvalitet, men nøkkelen til å foredle gode råvarer til en kvalitetsolje ligger i fremstillingsprosessen. Omega-3 fettsyrenes ustabile egenskap er utfordringen i denne prosessen. Hos oss foregår hele fremstillingen fra råolje til ferdig produkt i samme produksjonsanlegg. Dette eliminerer håndtering i mellomledd som eksponerer oljen for negativ påvirkning fra lys og luft.

I tillegg til vanlig kvalitetstesting hos uavhengig laboratorium er Arctic Superhealth omega-3 olje sertifisert av Informed Sport. Dette er et anerkjent, globalt ISO-sertifisert kvalitetssikringssystem for analyse av sportsernæring. Alle ledd i produksjonsprosessen blir nøye gjennomgått og kontrollert i tillegg til selve kontrollen av produktene. Informed Sport sertifisering oppfyller kravet fra Olympiatoppen til godkjenning av kosttilskudd.

Oljen er laget av norske råvarer og er norskprodusert. Verdien av de naturlige ressursene havet byr på er viktig å videreforedle med respekt. Fremtidige generasjoner skal ha anledning til å høste fra disse fantastiske naturressursene vi er heldige å ha tilgang til i havet nord i landet vårt. Våre samarbeidspartnere må dele dette synet og inneha nødvendig sertifiseringer for bærekraftig drift.

For ytterligere informasjon om Informed-Sport sertifisering les mer på www.informed-sport.com

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev