Om oss

Om oss

En aktiv livsstil stiller krav til kostholdet. For å tåle både arbeids- og treningsmengde over tid trenger kroppen din riktig næring. Selv med et sunt og variert kosthold kan det by på utfordringer å få i seg nok av viktige næringsstoffer som omega-3 og vitamin D. Det er viktigheten av å spise sunt slik at kroppen presterer optimalt som er drivkraften vår. Vi ble selv overrasket over hvor utfordrende det kan være å spise nok fisk. I 2016 stiftet vi, Jeanette Lindberg og Renate Mørch, selskapet Arctic Superhealth. Vårt mål er å tilby deg som er opptatt av en aktiv livsstil omega-3 olje av beste kvalitet.


Kvaliteten har stor betydning for at du oppnår de positive helsegevinstene inntak av slik olje har på kroppen. En god omega-3 olje skal lukte og smake lite fisk. Gode råvarer er en betingelse for høy kvalitet, men nøkkelen til å foredle gode råvarer til en kvalitetsolje ligger i fremstillingsprosessen. Omega-3 fettsyrenes ustabile egenskap er utfordringen i denne prosessen. Hos oss foregår hele fremstillingen fra råolje til ferdig produkt i samme produksjonsanlegg. Dette eliminerer håndtering i mellomledd som eksponerer oljen for negativ påvirkning fra lys og luft.

I tillegg til vanlig kvalitetstesting hos uavhengig laboratorium er Arctic Superhealth omega-3 olje sertifisert av Informed-Sport. Dette er et anerkjent, globalt ISO-sertifisert kvalitetssikringsprogram for analyse av sportsernæring. Alle ledd i produksjonsprosessen blir nøye gjennomgått og kontrollert i tillegg til kontroll av produktene.

Oljen er laget av norske råvarer og er norskprodusert. Verdien av de naturlige ressursene havet byr på er viktig å videreforedle med respekt. Fremtidige generasjoner skal ha anledning til å høste fra disse fantastiske naturressursene vi er heldige å ha tilgang til i havet nord i landet vårt. Våre samarbeidspartnere må dele dette synet og inneha nødvendig sertifiseringer for bærekraftig drift.

For ytterligere informasjon om Informed-Sport sertifisering les mer på www.informed-sport.com

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Gamle Ringeriksvei 1, 1369 Stabekk

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Gamle Ringeriksvei 1, 1369 Stabekk

Motta vårt nyhetsbrev