Om oss

Om oss

Vi hadde dårlig samvittighet

En sunn og aktiv livsstil gjør at kroppen fungerer og presterer optimalt, både i arbeid og på fritiden. For å tåle både arbeids- og treningsmengde over tid trenger kroppen din riktig næring. Det gjelder om motivasjonen er resultater i konkurranser eller å holde kroppen frisk og funksjonell.

Selv med et sunt og variert kosthold kan det by på utfordringer å få i seg nok av viktige næringsstoffer som omega-3 og D vitamin. Ved å spise mye fisk, dekkes behovet for omega-3 fettsyrer. Men, selv vi som er glad i fisk, var usikker på om vi faktisk spiste nok. Dessverre hadde vi dårlig erfaring med ulike omega-3 tilskudd, som både luktet og smakte gammel fisk. I tillegg til å risikere oppstøt av ekkel smak. Det gjorde at vi i likhet med mange andre droppet det.

Den stadig dårlige samvittigheten for om vi og barna våre faktisk fikk i oss nok omega-3 fettsyrer og D vitamin fikk oss til å se på mulighetene for å lage vårt eget produkt. Med en familie som har levd av fiske i generasjoner, visste vi at vi har tilgang på førsteklasses råvarer her i Norge. Med dette utgangspunktet er det mulig å lage en olje som verken lukter eller smaker fisk. Et tilskudd av høy kvalitet du kan ta uten å risikere oppstøt utover dagen. Dette ble starten på Arctic Superhealth AS og slutten på vår dårlige samvittighet.

Jeanette Lindberg og Renate Mørch, grunderne av Arctic Superhealth, poserer på en brygge om sommeren sammen med Anders Aukland. Alle har på seg treningstøy og Anders Aukland holder frem en flaske Arctic omega-3 olje.
Jeanette Lindberg og Renate Mørch, grunderne av Arctic Superhealth, tester formen med Anders Aukland

Kvaliteten har stor betydning for om du oppnår de positive helsegevinstene inntak av slik olje har på kroppen. En god omega-3 olje skal lukte og smake nøytralt. Gode råvarer er en betingelse for høy kvalitet, men nøkkelen til å foredle gode råvarer til en kvalitetsolje ligger i fremstillingsprosessen. Omega-3 fettsyrenes ustabile egenskap er utfordringen i denne prosessen. Hos oss foregår hele fremstillingen fra råolje til ferdig produkt i samme produksjonsanlegg. Dette eliminerer håndtering i mellomledd som eksponerer oljen for negativ påvirkning fra lys og luft.

Kvalitetssikring

Informed-Sport logo

I tillegg til vanlig kvalitetstesting hos uavhengig laboratorium er Arctic Omega-3 olje sertifisert av Informed Sport. Dette er et anerkjent, globalt ISO-sertifisert kvalitetssikringssystem for analyse av sportsernæring. Alle ledd i produksjonsprosessen blir nøye gjennomgått og kontrollert i tillegg til selve kontrollen av produktene. Informed Sport sertifisering oppfyller kravet fra Olympiatoppen til godkjenning av kosttilskudd.

For ytterligere informasjon om Informed-Sport sertifisering les mer her

Oljen er laget av norske råvarer og er norskprodusert. Verdien av de naturlige ressursene havet byr på er viktig å videreforedle med respekt. Fremtidige generasjoner skal ha anledning til å høste fra disse fantastiske naturressursene vi er så heldige å ha tilgang til i havet nord i landet vårt. Våre samarbeidspartnere må dele dette synet og inneha nødvendig sertifiseringer for bærekraftig drift.

Vi er stolte over å kunne presentere et omega-3 produkt for hele familien som inneholder naturlig mye av de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA samt D vitamin uten fiskesmak.

Foto av en boks med trankapsler og en flaske med omega-3 olje fra Arctic Superhealth
Omega-3 olje uten smak av fisk

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev