Om oss

Om oss

Vår historie begynner i Vesterålen. En familie av fiskere. Klart vann, frisk vind og hardt arbeid.

Nå har vi tatt opp arven etter flere slektsledd. Vi er blitt medeiere i fiskefabrikken Vesteraalens, og sammen med de flinke fagfolk her har vi utviklet en ren, norsk tran – som ikke smaker tran.

Ja du leste riktig. Tran som ikke smaker tran.

Tranen vår produseres av fersk skrei, som er fisket utenfor Vesterålen, og tatt rett inn i fiskefabrikken. Her fremstilles tranen under nøye oppsyn av kvalitetssjef, Arne Magne, før den tappes på små aluminiumsflasker.

Nøkkelen er ferske råvarer behandlet riktig. Så enkelt – så vanskelig.

Små flasker gjør at tranen ikke blir stående lenge i en åpnet flaske – og aluminiumen gjør at tranen beskyttes mot lys og temperatursvingninger. Slik beholdes tranen fersk – og uten den stramme transmaken mange av oss kjenner så alt for godt.  

For vi var som de fleste andre. Vi visste at tran var et naturlig sunt tilskudd av viktige omega 3-fettsyrer og D-vitamin, men vi orket ikke smaken.

Det var da vi ble kjent med folkene på Vesteraalens fiskefabrikk. Her fant vi ut at tran slett ikke trenger å smake tran. Det gjorde det enkelt å ha et sunt, naturlig kosthold i en travel hverdag.

Barna våre elsker den – og det gjør vi også. Det ligger mye omtanke i naturlig, sunt kosthold. Det er dette vi vil dele med dere gjennom Arctic Omega-3 olje.

Jeanette & Renate

Bilde av grunderne av Arctic Superhealth Renate og Jeanette, som sitter på bryggekanten

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev