Om oss
Vår historie begynner i Vesterålen. En familie av fiskere. Klart vann, frisk vind og hardt arbeid.
Nå har vi tatt opp arven etter flere slektsledd. Vi er blitt medeiere i fiskefabrikken Vesteraalens, og sammen med de flinke fagfolk her har vi utviklet en ren, norsk tran – som ikke smaker tran.
Ja du leste riktig. Tran som ikke smaker tran.
Tranen vår produseres av fersk skrei, som er fisket utenfor Vesterålen, og tatt rett inn i fiskefabrikken. Her fremstilles tranen under nøye oppsyn av kvalitetssjef, Arne Magne, før den tappes på små aluminiumsflasker.
Nøkkelen er ferske råvarer behandlet riktig. Så enkelt – så vanskelig.
Små
flasker gjør at tranen ikke blir stående lenge i en åpnet flaske – og aluminiumen
gjør at tranen beskyttes mot lys og temperatursvingninger. Slik beholdes tranen
fersk – og uten den stramme transmaken mange av oss kjenner så alt for godt.
For vi var som de fleste andre. Vi visste at tran var et naturlig sunt tilskudd
av viktige omega 3-fettsyrer og D-vitamin, men vi orket ikke smaken.
Det var da vi ble kjent med folkene på Vesteraalens fiskefabrikk. Her fant vi ut at tran slett ikke trenger å smake tran. Det gjorde det enkelt å ha et sunt, naturlig kosthold i en travel hverdag.
Barna våre elsker den – og det gjør vi også. Det ligger mye omtanke i naturlig, sunt kosthold. Det er dette vi vil dele med dere gjennom Arctic Omega-3 olje.
Jeanette & Renate
