Cathrine Borchsenius

Cathrine Borchsenius

Våre veier har ved flere anledninger krysset hverandre. Derfor var det ekstra spennende da det dukket opp en anledning til å samarbeide med klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius.

På disse sidene ønsker vi å gi deg ærlig innhold om hva omega-3 fettsyrene betyr for kroppen vår. Derfor er det viktig for oss å jobbe med en dame som Cathrine som har så stor kunnskap om ernæring!

Sunt kosthold er viktig for god helse. I tillegg er det viktig å trene. Cathrine er genuint opptatt av både ernæring og trening. Hun er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad i klinisk ernæring fra Det medisinske fakultetet ved Universitetet i Oslo. Cathrine har lang erfaring innen ernæring blant annet fra flere av landets sykehus og legesentre. I tillegg har hun skrevet lærerbøker om kosthold, vekt og helse. Du kjenner kanskje igjen ansiktet hennes fra tv-programmet «Sunt og Godt»?

Det skal være enkelt å ha et naturlig, sunt kosthold tilpasset en travel hverdag. Vi er ikke tilhengere av fancy dietter eller kreative kosttilskudd. Men, vi har erfart at et sunt og variert kosthold ofte ikke dekker kroppens behov for de viktige omega-3 fettsyrene og D-vitamin uten å ta tran.

Uttrykket «tran er sunt» kjenner de fleste nordmenn til. Men, hva er det som gjør at helsemyndighetene anbefaler oss å ta tran dersom vi ikke spiser nok fisk hver uke?

Dette og flere andre fordeler med å spise nok av de viktige omega-3 fettsyrene og D-vitamin skriver Cathrine om i artiklene sine på nettsiden vår.

Cathrine er opptatt av at man skal spise sunt og variert nok med vanlig mat i fokus.

Foto av klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius som jogger ved et vann

Les mer om hva Cathrine skriver om omega-3 fettsyrene og D-vitaminets viktige roller i artiklene nedenfor:

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev