INFORMED-SPORT

INFORMED-SPORT

Informed-Sport er et kvalitetssikringssystem for kosttilskudd

Vi kvalitetssikrer omega-3 oljen vår ved LGC laboratoriet i Storbritannia gjennom kvalitetssikringssystemet; Informed-Sport. Dette laboratoriet har tidligere vært WADA akkreditert, og er ledende på utvikling av testmetoder for å avdekke ulovlige stoffer. I kosttilskuddsprogrammet til Olympiatoppen presiseres det at det kun er sertifisering gjennom dette systemet som er godkjent. Enten du er profesjonell utøver eller mosjonist skal du kunne stole på at omega-3 oljen fra Arctic Superhealth er et tryggere valg.

Informed-Sport logo

Hva er Informed-Sport?

Informed-Sport er et sertifiseringsprogram for kosttilskudd som sikrer at produkter med denne sertifiseringen regelmessig blir testet for stoffer som anses forbudt i idretten. I tillegg sikrer sertifiseringen at produktene er produsert etter høyeste kvalitetsstandarder. Vi har derfor gjort denne sertifiseringen til en del av vårt eksisterende kvalitetssikringssystem.

Produkter med Informed-Sport logo er grundig sjekket for forbudte stoffer av det verdensledende antidopinglaboratoriet LGC, med ISO 17025-akkrediterte metoder. Hvert parti av et sertifisert produkt blir testet for forbudte stoffer ned til en del per milliard nivå. I tillegg må produksjonsprosessen oppfylle strenge kvalitetskrav gjennom grundige produksjonsrevisjoner.

Produktene testes for stoffer som er forbudt av sportslige instanser som blant annet World Anti-Doping Agency (WADA). Informed-Sport er det eneste globale tredjeparts test- og sertifiseringsprogram som tester hvert eneste parti av et produkt før det slippes på markedet. I tillegg gjennomgår kosttilskudd med denne sertifiseringen regelmessige blindtestinger etter sertifisering for å sikre at produktet etterlever kvalitetsstandarden.

Idrettsutøvere kan selv få verifisert at et produkt er testet og sertifisert ved å sjekke at batchnummeret på produktet står oppført hos Informed-Sport på www.informed-sport.com/supplement_search

Ikke bare for eliteutøvere          

Selv om denne sertifiseringen ble opprettet for å imøtekomme behovene til eliteidrettsutøvere er det like viktig for alle oss andre å være trygge på innholdet i kosttilskuddene vi inntar. Forbudte stoffer kan ofte ha skadelige effekter på kroppen. Fører du en aktiv livsstil og er kvalitetsbevisst bør du velge produkter med Informed-Sport sertifisering når du velger kosttilskudd.

Arctic Omega-3 olje er sertifisert av Informed-Sport

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev