INFORMED-SPORT

INFORMED-SPORT

Informed-Sport er et kvalitetssikringssystem for kosttilskudd

Vi kvalitetssikrer tranen vår ved LGC laboratoriet i Storbritannia gjennom kvalitetssikringssystemet som heter Informed-Sport. I kosttilskuddsprogrammet til Olympiatoppen presiseres det at det kun er sertifisering gjennom dette systemet som er godkjent. Enten du er profesjonell utøver eller mosjonist kan du stole på at tran fra Arctic Superhealth er et tryggere valg.

Ikke bare for eliteutøvere          

Selv om denne sertifiseringen ble opprettet for å imøtekomme behovene til eliteidrettsutøvere er det like viktig for alle oss andre å være trygge på innholdet i kosttilskuddene vi inntar. Forbudte stoffer kan ofte ha skadelige effekter på kroppen. Fører du en aktiv livsstil og er kvalitetsbevisst bør du velge produkter med denne sertifisering når du velger kosttilskudd.

Arctic Omega-3 olje er den eneste rene tranen på markedet med slik sertifisering og brukes derfor daglig av profesjonelle idrettsutøvere.

Informed-Sport logo

Hva er Informed-Sport?

Informed-Sport er et sertifiseringsprogram for kosttilskudd som sikrer at produkter med denne sertifiseringen regelmessig blir testet for stoffer som anses forbudt i idretten. I tillegg sikrer sertifiseringen at produktene er produsert etter høyeste kvalitetsstandarder. Vi har derfor gjort denne sertifiseringen til en del av vårt eksisterende kvalitetssikringssystem.

Produkter med Informed-Sport logo er grundig sjekket for forbudte stoffer av det verdensledende antidopinglaboratoriet LGC, med ISO 17025-akkrediterte metoder. Hvert parti av et sertifisert produkt blir testet for forbudte stoffer. I tillegg må produksjonsprosessen oppfylle strenge kvalitetskrav gjennom grundige produksjonsrevisjoner.

Produktene testes for stoffer som er forbudt av sportslige instanser som blant annet World Anti-Doping Agency (WADA). Informed-Sport er det eneste globale tredjeparts test- og sertifiseringsprogram som tester hvert eneste parti av et produkt før det slippes på markedet. I tillegg gjennomgår kosttilskudd med denne sertifiseringen regelmessige blindtestinger etter sertifisering for å sikre at produktet etterlever kvalitetsstandarden.

Idrettsutøvere kan selv få verifisert at et produkt er testet og sertifisert ved å sjekke at batchnummeret på produktet står oppført hos Informed-Sport på www.informed-sport.com/supplement_search

footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev