Anders Aukland

Anders Aukland

Den ultimate aktive utøver

Vi er stolt sponsor av den norske langrennsløperen Anders Aukland og hans profesjonelle langrennslag Team Ragde Eiendom. Laget rangerer øverst i den internasjonale langdistanse cupen Visma Ski Classics. Laget har flere seire i Vasaloppet, Marcialonga, Birkebeinerrennet og andre langdistanseløp.

Anders Aukland har vunnet gull i både OL og VM og er tidligere nasjonal mester i friidrett på 5000 og 10 000 meter. Han har konkurrert som profesjonell idrettsutøver i 27 år og konkurrerer fortsatt på profesjonelt nivå. 

Anders Aukland løper i Holmenkollen om sommeren
Anders Aukland i Holmenkollen nasjonalanlegg
Foto: Børre Eirik Helgerud

Anders har tilegnet seg stor kunnskap om effektive treningsmetoder og hvilke næringsstoffer det er viktig å sikre tilstrekkelig inntak av. Anders liker ikke fisk, men vet at kroppen trenger både de viktige omega-3 fettsyrene og D-vitamin for å fungere optimalt. Siden han ikke spiser fisk 2-3 ganger i uken, tar han tran hver dag. Valget falt på Arctic Omega-3 olje fordi dette er ren og naturlig tran, som ikke smaker tran. Det er ingen risiko for sure oppstøt av ekkel transmak, som er et stort pluss når du trener flere ganger om dagen.

Anders Aukland heller opp en skje med omega-3 olje fra Arctic Superhealth
En liten skje dekker dagsbehovet for de viktige omega-3 fettsyrene og D-vitamin.
footerbilde
footerbilde
Arctic Superhealth

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

© Arctic Superhealth AS
Org. nr. 917 966 710 MVA

Telefon: +47 913 91 008
Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås

Motta vårt nyhetsbrev